Cocaine Piss - Piñacolalove EP

Rating: 
8.5
Uw beoordeling: 8.5

Artiest: Cocaine Piss

Album: Piñacolalove EP

Genre: Female Fronted Punk

Label: Hypertension Records

Driewerf hoera, een nieuwe haarbal van onze krolse kat uit Luik. Aurélie Poppins en haar Cocaine Piss hebben natuurlijk veel tijd om in de studio te zitten want wat betreft performantie kan niemand aan hen tippen. Is het daarom dat ze tijdens hun supersonisch snelle concerten al na een kwartiertje verdwijnen in de kruitdampen? Vlug vlug naar de studio om onze nieuwe EP te mixen? We kunnen er een beetje smalend over doen, maar dat is zonder reden want elke nieuwe worp blijft weer een openbaring en is nooit een flauw afkooksel van een vorig afkooksel. Wat heeft Piñacolalove met haar zomaar eventjes acht tracks voor de gehaaste luisteraar in petto?

De titeltrack is een heuse vuurbal en doet de zotste moshpit in onze collectieve breinen tot blinde ontwikkeling komen. Witheter kan een punkplaat niet starten. Heftig! Candy verlengt deze woeste blitzkrieg met ruim een minuutje en oh ja hoor, ook de Luikenaars maken een liedje over een eenhoorn. Mijmeringen over hun Inner Unicorn worden gretig ondersteund door een moddervette gitaarpartij en Treehouse is weer een overheerlijk splinterbommetje dat hier toch de dubbele minuutgrens kaapt. Verrassende wending in song 5 na evenveel minuten plezier aan rotvaartsnelheid.

Nostalgia II opent met een lijzig slaapverwekkend gitaartje maar explodeert op onnavolgbare wijze in de laatste twintig seconden. Tijd meteen voor de obligate gastbijdragen. Onmens mag zijn lelijkste masker opzetten in Ugly Face On. Happiness (Franstalig masturbatieniemendalletje in een heel grappig jasje) en een geniaal Sex Weirdos (country & westernsaus met musicaltopping, believe it or not!) maken duidelijk dat Cocaine Piss nog lang niet uitgetierd zijn. De fans zullen op de Lokerse Feesten alweer op Olympische kruissnelheid in de startblokken mogen verschijnen. 

Tracklist: 

  1. Piñacolalove
  2. Candy
  3. Inner Unicorn
  4. Treehouse
  5. Nostalgia II
  6. Ugly Face On (by Onmens)
  7. Happiness (by Lord Hicks)
  8. Sex Weirdos (by Tommy La Menace)

Meer info over Cocaine Piss:

cocaine piss pinacolalove album cover

Categorie: 

Dit en meer in de GigView Album reviews playlist!