Review Arch Enemy - As The Stages Burn!

Rating: 
0
Nog geen stemmen

Artiest: Arch Enemy

Album: As The Stages Burn!

Genre: Melodic Death Metal

Label: Century Media Records

Sluit alle deuren en ramen en dim de lichten, want Arch Enemy brengt een nieuwe dvd uit! Ga voor je beeldbuis zitten, draai de volumeknop volledig naar rechts en schreeuw mee de longen uit je lijf. Arch Enemy laat met As The Stage Burn hun grootste live-productie tot nu toe zien. Het is opgenomen op Wacken Open Air in 2016 en is te horen in eerste klasse stereo en 5.1 Dolby surround sound, gemixt en gemastered door Andy Sneap.

Dit is hoe een live-dvd hoort te zijn. De energie die je voelt, voelt daadwerkelijk aan alsof je zelf op een optreden zit. Dat het volledig live is hoor je af en toe aan de stem van Alissa White-Gluz maar wees gerust, de band is in topvorm.

Arch Enemy toert nu al enkele jaren aan een stuk met hun laatste album War Eternal de wereld rond en de setlist is dus vrij gekend en door de jaren heen niet al teveel bijgesteld. Zo ook hier op Wacken. Zie de dvd of live-cd dan ook als een mooie afsluiter van de War Eternal tournee en een herdenking aan de vele fantastische, energieke optredens waar je als echte fan er allicht wel eentje of (veel) meer van meegemaakt hebt. Van begin tot eind barst de energie los met nummers als War Eternal, Ravenous, You Will Know My Name, Under Black Flags, As The Pages Burn en natuurlijk klassiekers Dead Eyes See No Future, We Will Rise en Nemesis ontbreken niet.

Naast het optreden op Wacken Open Air staat er ook nog een kijkje achter de schermen op de dvd, evenals alle videoclips van het album War Eternal. Het dvd pakket bevat ook nog een bonus cd onder de naam ‘Tokyo Sacrifice’ met extra live nummers, verschillend dan die van op Wacken. Deze werden opgenomen in Japan in 2015. Voer voor elke fan!

Tracklist:

 1. Khaos Overture
 2. Yesterday Is Dead And Gone
 3. War Eternal
 4. Ravenous
 5. Stolen Life
 6. My Apocalypse
 7. You Will Know My Name
 8. Bloodstained Cross
 9. Under Black Flags We March
 10. As The Pages Burn
 11. Dead Eyes See No Future
 12. Avalanche
 13. No Gods, No Masters
 14. We Will Rise
 15. Nemesis
 16. Fields Of Desolation (outro)

Tracklist Tokyo Sacrifice:

 1. Tempore Nihil Sanat
 2. Never Forgive, Never Forget
 3. Bury Me An Angel
 4. Taking Back My Soul
 5. Burning Angel
 6. The Day You Died
 7. No More Regrets
 8. Silverwing

Meer info over Arch Enemy:

arch enemy as the stages burn album cover

Categorie: 

Dit en meer in de GigView Album reviews playlist!