Review Attila - Chaos

Rating: 
0
Nog geen stemmen

Artiest: Attila

Album: Chaos

Genre: Metalcore / Deathcore

Label: Sharptone Records

Score: 45/100

De Amerikaanse metalcore band Attila is gevormd in 2005 maar begon pas met touren in 2010. In totaal heeft de band als zes studio-albums achter hun naam staan. Hun meest succesvolste album ‘About That Life’ werd geproduceerd door Joey Sturgis in 2013.

Attila heeft al getourd met ontzettend veel bands zoals Arsonists Get All The Girls, Emmure, Chelsea Grin, Oceano, Falling In Reverse en Metro Station. De band brengt eind 2016 hun zes studio-album uit, genaamd ‘Chaos’. Een album waar ze nu al veel haters voor hebben.

Dat Attila niet zo goed in de muziekwereld ligt, is allang geen geheim meer. Maar dat de band nu een album uitbrengt waar duidelijk het artwork van de band Chimaira te zien is, brengt nog meer haters naar hun muziek. Attila was een band die begon met death metal en deathcore en nu een schotel is van allerlei soorten melodieën van metalcore. Een duidelijke samenhang is er niet en de screams zijn oorverdovend in een slechte zin van het woord.

Het nieuwe voorgestelde nummer Ignite spreekt over hun haters, dat ze zich er niets van aantrekken, maar waarom maak je er dan een nummer van? ‘Chaos’ is een album dat staat voor chaotisch. Er is geen einde aan te rafelen en we missen de death metal. Attila ziet het album als hun toekomst, maar staat hun fanbase hier ook op te wachten?

Tracklist

 1. Ignite
 2. Bulletproof
 3. Public Apology
 4. Obsession
 5. Moshpit (ft. Ookay)
 6. Rise Up
 7. Let’s Get Abducted
 8. Legend
 9. Queen
 10. All Hail Rock ’N Roll
 11. King

Meer info over Attila:

Categorie: