Review Implore - Subjugate

Rating: 
8
Uw beoordeling: 8

Artiest: Implore

Album: Subjugate

Genre: Death Metal

Label: Century Media Records

Razendsnel en staalhard, zo klinkt het tweede album van het Duitse Implore. Deze deathmetalband heeft hard gewerkt aan Subjugate, met opnieuw een hechte groep muzikanten. Sinds voorganger Depopulation is de line-up immers veranderd. Het strakke tourschema stelde de initiële bandleden niet in staat er volledig voor te gaan. Dubko, Pedro, Guido en Markus zijn er nu volledig klaar voor.

Laat je wegblazen door Subjugate, een plaat met 14 tracks die klinken als een kruising van brute deathmetal en snelle grind/hardcore. Geen enkel nummer is langer dan 4 minuten en ze razen van begin tot eind. Zo zijn het korte (<1min) Loathe en Boundary ware mokerslagen in je gezicht, terwijl Paradox, Totalitarian of Desolated Winds over je hersenpan razen. Nog speciale vermelding voor Patterns to the Follow dat niet alleen het langste nummer is maar ook het meest melodische, je zal aangenaam verrast zijn middenin het album met deze afwisseling.

Een trip van 33 minuten krijg je voorgeschoteld, alsof je een tornado over je heen hebt gekregen. Perfect om al die zorgen even uit je hoofd te gooien. Boxen op hoog volume en beuken!

Tracklist:

 1. Birth Of An Era
 2. Loathe
 3. Cursed Existence
 4. Paradox
 5. Disconnected From Ourselves
 6. Totalitarian
 7. Patterns To Follow
 8. Ecocide
 9. Technology A Justification For Killing
 10. Cult Of El
 11. Desolated Winds
 12. Boundary
 13. Untouchable Pyramid
 14. Gazing Beyond

Meer info over Implore:

implore subjugate album cover

Categorie: 

Dit en meer in de GigView Album reviews playlist!