Review Septicflesh - Modern Primitive

Rating: 
8.5
Uw beoordeling: 8.5

Artiest: Septicflesh

Album: Modern Primitive

Genre: Black Metal

Label: Nuclear Blast

"Vijf jaar na hun laatste studioalbum Codex Omega en twee jaar na hun prachtig live album Infernus Sinfonica komt Septicflesh terug met meer van hun heavy melodic black metal!"

Septicflesh zorgt wederom voor een huiveringwekkend goed album! Het album Modern Primitive dat uitkomt op 20 mei 2022 slaagt erin om alle elementen van zang tot instrument prachtig te verwerken. Zowel de heavy growling, de cleane zang als de prachtige riffs en zware drums zijn perfect om aan elk nummer een eigen karakter te geven. Ook het koorgezang is een grote meerwaarde die zeker een rol speelt in de mysterieuze atmosfeer die gecreëerd wordt op dit album. De band speelt met snelheid, de ene keer uptempo, dan weer wat trager, zonder de aandacht van de luisteraar te verliezen.

Septicflesh brengt op de juiste momenten die speciale veranderingen in de liedjes die je telkens doen verrassen en doen verlangen naar meer. Benieuwd welke nieuwe nummers ze tijdens hun live shows zullen spelen nadat ze hun tournee met Carach Angren begin dit jaar moesten annuleren.

Tracklist:

  1. The Collector
  2. Hierophant
  3. Self Eater
  4. Neuromancer
  5. Coming Storm
  6. A Desert Throne
  7. Modern Primitives
  8. Psychohistory
  9. A Dreadful Muse

Meer info over Septicflesh:

 

 

septicflesh modern primitive album cover

Categorie: 

Dit en meer in de GigView Album reviews playlist!