Review Wind Rose - Warfront

Rating: 
7.5
Uw beoordeling: 7.5

Artiest: Wind Rose

Album: Warfront

Genre: Power Metal

Label: Napalm Records

"Wind Rose trekt op hun gloednieuw album ten strijde in het Warhammer universum met hun opzwepende muziek!"

Drie jaar na hun album Winter Saga met hun wel meest bekende nummer Diggy Diggy Hole is de Italiaanse band terug met een gloednieuw album Warfront. Helaas zagen de Italianen hun tournee met Orden Ogan en Brothers Of Metal in rook opgaan tijdens de coronacrisis, maar dat belette hen niet om volop te beginnen schrijven aan nieuwe muziek!

Ze brengen een gevarieerd, meezingbaar album met nummers die perfect op elkaar zijn afgestemd. Ze doen je bijna dansen op de teksten die vertellen over de veldslagen in het Warhammer universum.
Ze brengen opnieuw energieke muziek en zorgen voor de nodige jolige sfeer die gekend is bij deze band. Leuk blijft de achtergrondzang wanneer alle bandleden in koor zingen. Het geeft een zeer warm gevoel.

Ik kan niet zeggen dat er opvallende uitschieters zijn op het album, behalve dan misschien de singles die gekender in de oren klinken dan de andere nummers, maar ook enkel omdat we die al iets langer door de speakers hebben kunnen laten weerklinken. Al bij al een geslaagd album voor de liefhebbers!

Tracklist:

  1. Of War and Sorrow
  2. Army of Stone
  3. Tales of War
  4. Fellows of the Hammer
  5. Together We Rise
  6. Gates of Ekrund
  7. One Last Day
  8. The Battle of the Five Armies
  9. I Am the Mountain
  10. Tomorrow Has Come

Meer info over Wind Rose:

Beluister op Spotify!

wind rose warfront album cover

Categorie: 

Dit en meer in de GigView Album reviews playlist!