AC/DC - Dessel

Datum: 
vrijdag, 9 augustus, 2024

Event: AC/DC PowerUp tour - Dessel (uitverkocht)

 

Headliner: AC/DC

Voorprogramma: The Pretty Reckless

Website: https://nl.livenation.be/show/1470318/ac-dc-power-up-tour/dessel/2024-08-09/nl

Prijs: vvk: 159,00 EUR (uitverkocht)

Locatie (zaal): festivalterrein Stenehei / Kastelsedijk, Dessel

Camping: niet aanwezig

Meer info: AC/DC verblijdt vandaag miljoenen fans. De legendarische rockband kondigt een Europese tournee aan! De ‘POWER UP’ tour, vernoemd naar hun jongste album dat in 21 landen de top van de charts haalde, brengt AC/DC komende zomer voor 21 concerten naar Europa. Op vrijdag 9 augustus houdt de ‘POWER UP’ tour halt in Festivalpark Stenehei in Dessel.

De allereerste AC/DC show vond plaats op 31 december 1973 in de Chequers Nightclub in Sidney (Australië). Vandaag is AC/DC één van de meest invloedrijke rockbands uit de geschiedenis. “Back In Black” is het bestverkopende album van een band ooit. Meer dan 50 miljoen exemplaren zijn er van verkocht. In 2003 werd AC/DC opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame. In thuisland Australië traden ze toe tot de Music Victoria Awards Hall of Fame. AC/DC verkoopt stadionconcerten uit op elk continent, blijft miljoenen albums verkopen en miljarden streams genereren. Vooral blijft AC/DC een nog steeds groeiend legioen fans over generaties heen begeesteren.

AC/DC – dat zijn lead gitarist Angus Young, zanger Brian Johnson, ritme gitarist Stevie Young, drummer Matt Laug en een nieuwe bassist die de fakkel van Cliff Williams overneemt - viert zijn 50ste verjaardag als ’s werelds grootste rock n roll band.


Gerelateerde berichten: