Arsenal - Lotto Arena

Datum: 
vrijdag, 13 mei, 2022


Event: Arsenal - Lotto Arena

 

Headliner: Arsenal

 

Support act(s): t.b.a.

Website: https://nl.livenation.be/show/1332056/arsenal/antwerpen/2021-12-09/nl

Prijs: 39,70 EUR

Locatie (zaal): Lotto Arena

Adres: Schijnpoortweg 119, 2170 Antwerpen

Meer info: 


Arsenal is terug! En hoe. Met nieuwste single "Animal", voorloper van de nieuwe langspeler en gelijknamige tv-docu 'The Rhythm of the Band', én met liveplannen dit najaar. Op donderdag 9 december staat Arsenal in de Lotto Arena in Antwerpen voor wederom een opzwepende avond met tracks uit het nieuwe album en alle favoriete songs. De ticketverkoop start maandag 19 april om 10u via livenation.be.

Even terug naar januari 2020. John Roan en Hendrik Willemyns trekken naar de Chinese stad Chongqing. Ze dompelen zich onder in de Chinese cultuur en geven zo vorm aan een nieuw Arsenal transmediaal project. Opnames worden soundtracks en omgekeerd. De nieuwe plaat ontpopt zich tot een driedelige televisiereeks. Het is een waargebeurd theaterstuk in drie bedrijven en een gefictionaliseerde interviewreeks over de betekenis van muziek. Een making-of van een metalplaat en een unmaking-of van een danceband. Een relaas van een relatie. Het ritme van een band die gestopt lijkt te zijn met spelen...

Opmerking: door nieuwe coronamaatregelen gaat dit optreden niet meer door op 9 december2021. De nieuwe datum is 13 mei 2022. Aangekochte tickets blijven geldig.