De Mens - AB

Datum: 
woensdag, 13 oktober, 2021

Event: De Mens Late Night - Ancienne Belgique (uitgesteld, nieuwe datum)

 

Headliner: De Mens

 

Support act(s): t.b.a.

Website: https://www.abconcerts.be/nl/agenda/evenementen/new-date-de-mens-late-night/21673/?

Prijs: vvk: 24,00 EUR / Kassa: 25,00 EUR

Locatie (zaal): AB Theater

Adres: Anspachlaan 110, 1000 Brussel

Meer info: De Mens, al meer dan vijfentwintig jaar leveranciers van Doorvoeld Entertainment (c) en in 2020 populairder en geliefder dan ooit, zakken om de vijf à zes jaar graag af naar de talrijke mooie theaters en cultuurzalen die ons land rijk is.

Eind 2020 en begin 2021 doen ze dat in maatpak en in het decor van een sfeervolle laatavondtalkshow. Met stemmige belichting, een comfortabele zetel en sterke verhalen rond de nu eens intiem, dan weer swingend gebrachte songs uit het eigen, rijke repertoire.

De Mens is sowieso een band met een dwingend verhaal, dat ook het verhaal van zijn publiek is. Dat wordt in De Mens Late Night op een geheel nieuwe, stijlvolle manier verteld.

Ten gevolge van COVID-19 wordt het concert van DE MENS  verplaatst naar woensdag 13 oktober 2021. Tickets blijven geldig en dienen niet omgewisseld te worden. Indien de nieuwe datum niet past, gelieve je terugbetaling aan te vragen vóór 30 september 2020 door een reply op jouw bevestigingsmail te versturen naar info@abconcerts.be