The Doors: Alex Agnew & The Moonlovers - Schouwburg Noord

Datum: 
zaterdag, 21 mei, 2022

Event: The Doors: Alex Agnew & The Moonlovers - Schouwburg Noord

 

Headliner: Alex Agnew & The Moonlevers

 

Support act: The Calicos

Website: http://www.schouwburgnoord.be/programma/the-doors-performed-by-alex-agnew-the-moonlovers

Prijs: 24,00 EUR, 26,00 EUR

Locatie (zaal): Schouwburg Noord

Adres: Nieuwdreef 135, Antwerpen

Meer info: Alex Agnew is bekend als stand-up comedian, podcaster en zanger. In 2018 speelde zijn metalband Diablo Blvd haar zwanenzang in een nokvolle AB in Brussel. Alex Agnew is echter nog niet uitgezongen. Hij brengt samen met The Moonlovers een ode aan Jim Morrison, zanger van de Amerikaanse band The Doors.  Zijn theatrale persoonlijkheid en zijn beeldende teksten toverden concerten van The Doors steevast om in complete seances, waarbij Morrison op geniale wijze contact wist te leggen met het publiek.

Het orkest van The Moonlovers zal Alex Agnew in alle waardigheid bijstaan. Met hun spelplezier nemen The Moonlovers het publiek telkens weer mee in hun muzikale trip.

Support act Quinten en Sander van The Calicos eren George Harrison. The Calicos veroverden tijdens de Humo’s Rock Rally finale 2018 iedereens hart door hun pure en degelijke sound.

George Harrison was gitarist van de legendarische fab-four, The Beatles.  Aanvankelijk stond hij als songwriter in de schaduw van John Lennon en Paul McCartney, maar daar kwam na het verschijnen van de elpee ‘Abbey Road’ terecht een einde aan.

Oude muziek door jonge zielen, interessant en opwindend. Een avondvullend dubbelconcert.