Dropkick Murphys - Vorst Nationaal

Datum: 
woensdag, 25 januari, 2023

Event: Dropkick Murphys - Vorst Nationaal (uitgesteld, nieuwe datum)

 

Headliner: Dropkick Murphys

 

Support act(s): t.b.a.

Website: https://nl.livenation.be/show/1333102/dropkick-murphys/brussels/2022-02-01/nl

Prijs: 51,40 EUR

Locatie (zaal): Vorst Nationaal

Adres: Victor Rousseaulaan 208, 1190 Vorst

Meer info: De onverbeterlijke Dropkick Murphys zijn terug! Hun nieuwe album 'Turn Up That Dial' is dé gedroomde gelegenheid voor een langverwacht weerzien met hun fans over de hele wereld. De bende uit Quincy (Boston, Massachusetts) vergeet uiteraard haar talrijke Belgische liefhebbers niet, en zal op dinsdag 1 februari 2022 optreden in Vorst Nationaal! Special guest The Interrupters zorgt voor een explosieve mix van ska en punk.

Als waardige troonopvolgers voor The Pogues en The Clash staan Dropkick Murphys al ruim twintig jaar garant voor een aanstekelijke cocktail van folk, rock en Celtic punk. Single "Rose Tattoo" telt ruim 132 miljoen views op YouTube, "Shipping Up To Boston" schopte het tot in de soundtrack van Oscarwinnaar 'The Departed' van Martin Scorsese, en "Tessie" is het officiële lijflied van de Boston Red Sox. Maar bovenal is het natuurlijk op de planken dat de groep zijn talent en energie ten volle kan tonen, en dat mochten we eerder al meemaken op onder meer Graspop Metal Meeting (2016), Rock Werchter (2017) en in Vorst Nationaal (2020). Let's Go Murphys!

Opmerking: Naar aanleiding van de maatregelen in het kader van de huidige gezondheidscrisis, wordt het concert van Dropkick Murphys, dat zou plaatsvinden op 1 februari 2022 in Vorst Nationaal, uitgesteld naar 25 januari 2023. Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht via e-mail.

Er zijn nog tickets te koop voor deze nieuwe datum, meer info via livenation.be.