ERA - Vorst Nationaal

Datum: 
donderdag, 8 december, 2022

Event: ERA - Vorst Nationaal (uitgesteld, nieuwe datum)

 

Headliner: ERA

 

Support act(s): t.b.a.

Website: https://www.proximusgoformusic.be/nl/evenementen/era/464059/

Prijs: 68,20 EUR - 57,01 EUR - 45,80 EUR

Locatie (zaal): Vorst Nationaal

Adres: Victor Rousseaulaan 208, 1190 Vorst

Meer info: ERA, de mythische groep uit de jaren 2000, komt terug met een uitzonderlijke show! Een muzikale reis door de tijd, onder leiding van maker Eric Levi en maar liefst 40 zangers en muzikanten.

22 jaar na de triomf van hun eerste album, bereidt ERA zich opnieuw voor om je te verblinden met een heuse familie- en sprookjesshow. Maak je klaar om ondergedompeld te worden in het fascinerende universum van de groep die wereldwijd meer dan 10 miljoen albums heeft verkocht en die tot de dag van vandaag nog nooit in Europa optrad.

Na een eerste adembenemend concert, afgelopen zaterdag 7 december, komt ERA in 2020 nog eens terug naar ons land. Afspraak op dinsdag 8 december in Vorst Nationaal, Brussel. Een niet te missen kans om hen (opnieuw) live aan het werk te zien!

Opmerking: Naar aanleiding van de genomen maatregelen door de Belgische regering om het coronavirus (COVID-19) in te dijken, kunnen veel evenementen niet plaatsvinden op de voorziene datum. Het concert van Era, dat zou plaatsvinden op 8 december 2020 in Vorst Nationaal, wordt hierdoor uitgesteld naar 8 december 2021.

Door nieuwe coronamaatregelen wordt het opnieuw verplaatst. De nieuwe datum is 8 december 2022. Tickethouders worden hierover persoonlijk via mail gecontacteerd.