Ghostemane - La Madeleine

Datum: 
dinsdag, 16 november, 2021

Event: Ghostemane - La Madeleine (uitgesteld, nieuwe datum)

 

Headliner: Ghostemane

 

Support act(s): t.b.a.

Website: https://www.proximusgoformusic.be/nl/evenementen/ghostemane/464105/

Prijs: vvk: 28,00 EUR / Kassa: 29,00 EUR

Locatie (zaal): La Madeleine

Adres: Duquesnoystraat 14, 1000 Brussel

Meer info: Eric Whitney heeft al in verschillende bands gezeten en onder allerlei namen gerapt, maar sinds 2014 is hij vooral bekend als Ghostemane. Met zijn unieke mix van Hiphop, Industrial en Metal brak hij vooral door in de Soundcloud scene samen met artiesten als Scarlxrd, Bones en Suicideboys. Na een verpletterend concert in een uitverkochte Trix en een passage op Pukkelpop komt Ghostemane naar AB om zijn ondertussen al 8ste album ANTI-ICON aan ons voor te stellen.

Opmerking: naar aanleiding van de genomen maatregelen door de Belgische regering om het coronavirus (COVID-19) in te dijken, kunnen veel evenementen niet plaatsvinden op de voorziene datum.

Het concert van Ghostemane, voorzien op 6 februari 2021 in de Ancienne Belgique, wordt verplaatst naar een nieuwe datum en zaal. Ghostemane komt nu op 16 november 2021 naar ons land. Het concert vindt niet langer plaats in de Ancienne Belgique, maar in La Madeleine in Brussel.

Tickets verkocht door de AB Ticketshop blijven geldig voor deze nieuwe datum. De ticketverkoop verloopt verder via Ticketmaster.