Northlane @ 013, Tilburg

Datum: 
donderdag, 26 september, 2024

Event: Northlane - Poppodium 013

 

Headliner: Northlane

Voorprogramma: Novelists, Ten56.

Website: https://www.013.nl/programma/78060/northlane

Prijs: 28,30 EUR

Locatie (zaal): 013 Poppodium

Adres: Veemarktstraat 44, Tilburg

Meer info: deuren open: 19:00; aanvang: 20:00; einde: 23:00

Met hun aanstekelijke progressieve metalcore sound blijft de Australische band Northlane hun opmars in de heavy scene voortzetten. Met een nieuw album op komst en een bijbehorende tour belooft het een spannende tijd te worden voor zowel de band als hun fans. De eerste singles, waarop samenwerkingen te horen zijn met Winston van Parkway Drive en Ian van Karnivool, hebben al veelbelovende reacties gekregen en laten horen wat we kunnen verwachten van het nieuwe materiaal.

Novelists is een  rock- en metalkwartet uit Parijs en Marseille. Vorig jaar maakte de band een comeback met de toevoeging van zangeres Camille Contreras, dit jaar staat hun vijfde album op het punt uitgebracht te worden.

ten56. kwam met veel bombarie uit de startblokken en is sinds de lancering van hun eerste industrial track 'Diazepam' niet meer te stoppen geweest. Met een onvoorspelbaar geluid dat de aandacht grijpt, is het lastig te voorspellen waar ten56. zich naartoe zal bewegen, maar de wereld kijkt toe en het antwoord op die vraag is nooit ver weg...