Papa Roach - Vorst Nationaal

Datum: 
maandag, 3 februari, 2025

Event: Papa Roach: Rise Of the Roach tour - Vorst Nationaal

 

Headliner: Papa Roach

Voorprogramma: t.b.a.

Website: https://www.biebob.be/all-events/papa-roach-tickets-ae191

Prijs: 55,88 EUR

Locatie (zaal): Vorst Nationaal

Adres: Victor Rousseaulaan 208, 1190 Vorst

Meer info: deuren open: 18:30

"Cut my life into pieces. This is my last resort." Deze legendarische lyrics kan je binnenkort live komen meeschreeuwen, want Papa Roach komt naar België! Op maandag 3 februari 2025 breekt de Amerikaanse rockband het podium van Vorst Nationaal in Brussel helemaal af. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 5 juli om 11u via biebob.be en livenation.be.

Papa Roach werd in de jaren 90 in high school opgericht door zanger Jacoby Shaddix. De bandnaam is een samenstelling van de bijnamen van de zanger zijn grootvaders, die ook muzikanten waren. Sinds hun high school days heeft de band onder andere al tien studioalbums uitgebracht, twaalf nummer 1-hits gescoord en twee Grammy nominaties op zak. Papa Roach was én blijft ook vandaag nog de leider in alternatieve hardrockmuziek.

Hun tweede album 'Infest', dat hun grote doorbraak betekende, mag volgend jaar 25 kaarsjes uitblazen. Om dat te vieren trekt de band in 2025 op tour met een grootse productie. De show wordt een reis door de hele Papa Roach catalogus en zal hun album 'Infest', met het iconische nummer "Last Resort", extra in de kijker zetten. Smeer je stembanden al maar in en kom op 3 februari 2025 meevieren in Vorst Nationaal!

Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 5 juli om 11u via biebob.be en livenation.be en kosten €55,88 (inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage).