Pet Shop Boys - Vorst Nationaal

Datum: 
dinsdag, 17 mei, 2022

Event: Pet Shop Boys - Vorst Nationaal (uitgesteld, nieuwe datum)

 

Headliner: Pet Shop Boys

 

Support act(s): t.b.a.

Website: https://www.proximusgoformusic.be/nl/evenementen/pet-shop-boys/464036/

Prijs: 91,85 EUR – 82,89 EUR - 73,93 EUR – 64,97 EUR

Locatie (zaal): Vorst Nationaal

Adres: Victor Rousseaulaan 208, 1190 Vorst

Meer info: Pet Shop Boys kondigen de release van hun nieuwste worp 'Hotspot' aan voor 24 januari van volgend jaar! De gedroomde gelegenheid om meteen ook met een nieuwe wereldtournee uit te pakken: 'Dreamworld: The Greatest Hits Live' houdt op 5 mei 2020 halt in Vorst Nationaal in Brussel! Tickets zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 20 november om 10u.

Naar nieuw werk van artiesten van het kaliber van Neil Tennant en Chris Lowe is het altijd weer uitkijken. De nieuwe plaat werd voornamelijk geschreven en opgenomen in Berlijn, en is al hun derde die geproducet werd door de illustere Stuart Price. Pet Shop Boys leveren tien prachtnummers af, en lichten met "Dreamland" (met Years & Years) en "Burning The Heather" (met gitaarwerk van Bernard Butler) alvast een tipje van de sluier op.
Een niet te missen rendez-vous met een uitzonderlijk duo, dus. Hun passages zijn steevast goed voor een weergaloze show die de wetten van de zwaartekracht tart. Vormgeving, lichtspel, video... dat het een onmisbaar spektakel wordt, uiteraard gedragen door stapels klassieke hits, staat vast!

Opmerking: Naar aanleiding van de genomen maatregelen door de Belgische regering om het coronavirus (COVID-19) in te dijken, kunnen veel evenementen niet plaatsvinden op de voorziene datum.

Het concert van Pet Shop Boys in Vorst Nationaal, initieel voorzien op 5 mei 2020 en vervolgens uitgesteld naar 13 mei 2021, wordt opnieuw verplaatst. Het concert zal plaatsvinden op dinsdag 17 mei 2022.

Tickethouders worden hierover persoonlijk via mail gecontacteerd.