Rod Stewart - Sportpaleis

Datum: 
zaterdag, 11 mei, 2024

Event: Rod Stewart: Live In Concert, One Last Time - Sportpaleis

 

Headliner: Rod Stewart

Voorprogramma: t.b.a.

Website: https://nl.livenation.be/show/1460015/rod-stewart-live-in-concert-one-last-time/antwerpen/2024-05-11/en

Prijs: €135,10 - €129,50 - €118,30 - €112,70 - €101,51 - €95,90 - €79,11

Locatie (zaal): Sportpaleis

Adres: Schijnpoortweg 119, 2170 Antwerpen

Meer info: "I'm genuinely excited to get back to perform for my wonderful friends in Belgium. I'll give you my greatest hits and of course there will be many thrilling surprises!" zegt Rod Stewart. Zaterdag 11 mei staat hij One Last Time Live In Concert in het Sportpaleis in Antwerpen! De ticketverkoop gaat vrijdag 24 november om 11u van start via livenation.be.

Gezegend met een unieke korrelige doch warme stem en tijdloos gevoel voor cool is hij één van de grootste zangers van de laatste vijf decennia met 250 miljoen verkochte albums en singles op zijn naam. Stewart begon zijn carrière als zanger bij Jeff Beck Group en The Faces om vervolgens als soloartiest zijn allergrootste successen te bereiken. Als zanger en songwriter blikt hij terug op hits "Sailing", "Maggie May", "Da Ya Think I'm Sexy?", "Have I Told You Lately", "Young Turks", "Tonight's the Night", "Gasoline Alley", "Hot Legs" en vele andere.

De afgelopen vijf decennia werd Rod Stewart geprezen als één van de meest prominente artiesten van zijn generatie. Zijn unieke stem, stijl en songwriting omvatten meerdere genres in de populaire muziek, van rock & roll en folk tot soul en R&B. Deze veelzijdigheid maakte hem tot één van de weinige artiesten die een album bovenaan de hitlijsten had staan tijdens elk decennium van zijn carrière.

Geprezen als de beste zanger van zijn generatie heeft hij verschillende nummers geschreven die moderne klassiekers geworden zijn, talloze van de hoogste onderscheidingen verdiend waaronder twee opnames in de Rock and Roll Hall of Fame, de ASCAP Founders Award voor songwriting, New York Times bestseller auteur, Grammy Living Legend en in 2016 officieel tot 'Sir Rod Stewart' geridderd door Prins William op Buckingham Palace voor zijn verdiensten voor muziek en liefdadigheid.