Volbeat - Sportpaleis

Datum: 
maandag, 4 november, 2019

Event: Volbeat - Rewind, Replay, Rebound World Tour

 

Headliner: Volbeat

 

Support acts: Baroness, Danko Jones

Website: http://www.lotto-arena.be/nl/kalender/2019-2020/volbeat

Prijs: vvk: 49,78 EUR / Meet & Greet: 398,35 EUR / Early Entry: 202,56 EUR

Locatie (zaal): Sportpaleis

Adres: Schijnpoortweg 119, 2170 Antwerpen

Meer info: De Deens-Amerikaanse hardrockers van Volbeat hebben veel en groot nieuws: er komt een nieuw album aan, er is een nieuwe single en video én er volgt een nieuwe wereldtournee!

Op 2 augustus verschijnt het zevende album ‘REWIND, REPLAY, REBOUND’. De verwachtingen staan hooggespannen na de #1 chartnotering van voorganger ‘Seal The Deal & Let’s Boogie’ in o.a. België, Duitsland, Zweden, Denemarken en Finland uit 2016. In afwachting van de release van Volbeats nieuwe album is er vandaag alvast een voorsmaakje met een eerste single en video voor “Leviathan”. Bekijk de nieuwe track hier.

De Deens-Amerikaanse hard rockers van Volbeat zijn populairder dan ooit. Het concert in Lotto Arena was in een mum van tijd uitverkocht. De vraag naar tickets bleef groot. Vandaag kondigt de band aan dat het concert voorzien in de Lotto Arena op donderdag 21 november verplaatst wordt naar een grotere zaal. Deze zaalwijziging betekent ook een wijziging van datum. Volbeat staat op maandag 4 november in het Antwerps Sportpaleis voor wat hun grootste indoorshow in België ooit wordt. Tickets voor dit nieuwe concert gaan onmiddellijk in verkoop.