Festivalinfo

10 band om te checken op Desertfest 2023

Binnenkort is het weer zover. Trix verandert in een tempel gericht aan de gitaar, aan de woestijn en aan een hoop fantastische muziek. Soms kan je daar de bomen door het bos niet meer zien, dus geven wij een top 10 van bands die je moet checken op Desertfest 2023.

Preview Zingem Beeft 2023

Een nieuw jaar, een nieuwe editie van Zingem Beeft. 16 september 2023 is de dag dat Kruisem weer zal beven. We worden flink verwend met maar liefst 7 bands. Het wordt weer een stevige editie dit jaar in De Mastbloem. Openen doen we met de lokale band BEAL, waarna ze snel worden gevolgd door Lost Baron, Huracan, The Curse Of Milhaven, Angel Crew en Shizophrenia. En als kers op de taart heeft Zingem Beeft als afsluiter niemand minder dan Fleddy Melculy. Dit jaar gaat het dak er zeker en vast af knallen.

Eerste namen voor Wacken Open Air 2024

Traditiegetrouw brengt Wacken Open Air op het einde van het festival de eerste namen voor de volgende editie naar buiten. Dat zijn er een hele hoop deze keer, maar lieft 33 bands zijn alvast bekendgemaakt!

Wateroverlast op Wacken Open Air

Het noorden van Duitsland kampt met extreem veel regen. Daarom adviseert de Wacken Open Air organisatie om je vertrek naar het festival en dan vooral de camping nog even uit te stellen.

Update 01/08/2023: de organisatie roept op om niet meer met de auto naar het festival te komen. Enkel wie al in de nabijheid is, zal nog toegelaten worden.

Update 02/08/2023: het festival heeft een maximumcapaciteit ingelast en deze is al bereikt. Er is een volledige toegangsstop uitgeroepen. Wie al een festivalbandje heeft kunnen halen heeft geluk. Wie dat nog niet heeft, wordt verzocht terug te keren naar huis.

Laatste update: voor personen die niet het festivalterrein opgegaan zijn en hun ticket dus niet gebruikt of kunnen gebruikt hebben, wordt een refund gegeven.

Pagina's