12 nieuwe namen voor Graspop Metal Meeting

Graspop Metal Meeting vult de affiche van de volgende editie in 2021 verder aan met twaalf bands en start meteen ook de ticketverkoop.

De organisatie van Graspop Metal Meeting werkt hard om de affiche van de 25ste XL-editie verder vorm te geven. Vandaag worden 12 nieuwe namen toegevoegd aan de affiche. Op donderdag hebben Amaranthe, Creeper en Suicidal Tendencies hun komst bevestigd, maar de meest opvallende naam is Bullet For My Valentine, die dan terug zijn met een zevende album. Op vrijdag vervoegen Perturbator en The Pretty Reckless de affiche, op zaterdag verwelkomen we opnieuw enkele prominente namen zoals Ihsahn, Monster Magnet en het bijzonder succesvolle A Day To Remember. Nieuwe naam op zondag is Megadeth, prominent lid van de Big Four en altijd in voor een denderend feestje op het podium. Ook het Amerikaanse Spiritbox komt langs, samen met het Belgische Bütcher, dat op zijn beurt vast van plan is de oorlogsmachine over de Desselse weide te laten denderen.

Na de omruilperiode zijn een aantal tickets voor de komende 25ste editie vrijgekomen. Wie nog geen ticket voor 2021 heeft kunnen bemachtigen, kan zich maar beter klaarhouden. Vanaf maandag 26 oktober 2020 om 10.00 uur start de nieuwe voorverkoop. Meer info vind je op http://www.graspop.be.

Graspop Metal Meeting gaat in 2021 door van donderdag 17 juni tot en met zondag 20 juni.

Meer info over dit festival: 
Categorie: