15 nieuwe namen voor Dynamo Metalfest

Dynamo Metalfest breidt z'n affiche uit met 15 nieuwe namen.

Eerder kon met Biohazard in originele bezetting al een tipje van de sluier opgelicht worden, maar nu zijn er 15 nieuwe namen aan te kondigen en dat zijn zeker niet de minste. Het legendarische Megadeth is één van de headliners van het festival! Verder zijn Trivium, Killswitch Engage, Sepultura, Obituary, Shadow Of Intent, Gatecreeper, Unto Others, Brand Of Sacrifice, Drain, Frozen Soul, Cobra The Impaler,  Extinction A.D., Enemy Inside en Changing Tides allemaal bevestigd. Binnenkort komen daar nog een paar nieuwe namen bij, waaronder nog de andere headliner!

Weekend tickets zijn vanaf nu in de voorverkoop. Tot 1 januari kost een ticket slechts 79 euro, vanaf 1 januari zijn de tickets 89 euro, dus doe er je voordeel mee!
Ticketlink: Link: https://www.ticketmaster.nl/event/284519

VIP tickets: Na het succes van vorig jaar, hebben we ons VIP-package verder uitgebreid: er komt een tweede VIP-deck bij. Daarnaast zijn er voor VIP's een eigen toilet, een eigen bar en een eigen ingang én een exclusief polsbandje voor de verzameling! VIP-tickets zijn tot 1 januari 129 euro, vanaf 1 januari 139 euro.
Ticketlink: https://www.ticketmaster.nl/event/287085

Dynamo Metalfest gaat in 2023 door op zaterdag 19 en zondag 20 augustus.

Meer info over dit festival: 
Categorie: