19 nieuwe namen voor Lokerse Feesten

De Lokerse Feesten voegden 19 nieuwe artiesten toe aan de line-up. Ze komen uit verschillende genres en ook de metal- en punkrockdag hebben nieuwe toevoegingen.

The Black Box Revelation vervoegt Pixies op vrijdag 4 augustus voor één van hun exclusieve zomershows. De metaldag op zondag 6 augustus wordt uitgebreid met 20-jarig prijsbeest Apocalyptica performing Metallica by four cellos en The Amity Affliction. Aan de punkrockdag op woensdag 9 augustus met The Offspring worden Less Than Jake, Sublime With Rome en Slaves toegevoegd én (in de indoorzaal) Belgische sensaties Kapitan Korsakov, Cocaine Piss en La Jungle.

Dinsdag 8 augustus brengt een zeer mooi singersongwriter klavertjevier met Ben Harper (solo), Tom Odell, Het Zesde Metaal en Tamino. Op donderdag 10 augustus komen de Amerikaanse hiphop superster Lil Wayne, de funky Mark Ronson (DJ-set) en hiphop queen Coely. Zondag 13 augustus wordt een dance- en pophoogdag met Lost Frequencies, de triomfantelijke comeback van Craig David presents TS5 en voor het eerst in België het Zweedse popfenomeen Zara Larsson.

Dagtickets voor elke vermelde dag zijn beschikbaar. Ook de combitickets komen er aan. Deze zaterdag kan je bij Dranken Van Eetvelde in Lokeren van 10:00 tot 16:00 combitickets kopen aan de prijs van 145 euro. Vanaf 20 maart zijn ze pas online te koop voor 155 euro. Een eendagspromotie dus, zolang de voorraad strekt!

Maar nog meer nieuws: vorig jaar was er al kampeermogelijkheid, maar daarvoor moest je een shuttlebus gebruiken. De camping komt dit jaar veel dichter, in het park achter het treinstation van Lokeren op slechts 5 minuten van het terrein. Overnachten kan per dag voor 12 euro in een eigen tent, maar je kan ook een tent voor 2 of 4 personen huren (58/116 euro) of een hut huren voor 98 euro per dag. Vooraf te reserveren via de ticketverkoop op de website van de Lokerse Feesten.

De Lokerse Feesten gaan in 2017 door van vrijdag 4 augustus tot en met zondag 13 augustus.

Meer info over dit festival: 
Categorie: