Alex Agnew annuleert Werchter show wegens tegenvallende voorverkoop

Geen Alex Agnew in Werchter op zaterdag 18 juni. Het was een wild plan, du jamais vu zelfs om een comedy show naar een festivalweide te brengen. De ticketverkoop loopt echter niet naar verwachting. De knoop is doorgehakt, Alex herwerkt de show en brengt 'm vanaf september naar de theaters en culturele centra in Vlaanderen en Nederland.

Op 18 juni zou Alex Agnew exclusief op de weide van het Werchter festivalterrein een once in a lifetime show geven. Met veel toeters en bellen werd dit op een persevenement te Werchter zelf voor de grote media aangekondigd, nu wordt dat dus teruggedraaid. We stelden ons al vragen bij de datum (midden in het weekend van Graspop Metal Meeting waar toch wel veel van zijn fans dan zijn) en de ticketprijs (70 euro). De ticketverkoop tot nu toe viel zo hard tegen dat beslist werd dit te annuleren.

Alex Agnew: "Mensen die mijn carriere al langer volgen, weten dat ik graag met de deur in huis val, dus bij deze: mijn optreden op 18 juni op de wei van Werchter gaat niet door. Ligt het aan de uitwassen van de pandemie, deze woelige tijden, het steeds duurder wordende leven of was het idee om op een festivalwei in openlucht voor rechtstaand publiek een comedyshow te spelen gewoon een brug te ver? Wie zal het zeggen? Het is waarschijnlijk een samenloop van wrong time, wrong place en misschien ook wrong idea. Ik zou in ieder geval iedereen die een ticket heeft gekocht enorm willen bedanken. Jullie hebben geen idee wat dat voor mij betekent. Ik ga uiteraard ook niet zomaar iets afkondigen zonder iets aan te kondigen. Vanaf september speel ik mijn gloednieuwe comedyshow "Wake me up when it's over" in alle theaterzalen en culturele centra in Vlaanderen en ook enkele exclusieve shows in Nederland. Van elk verkocht ticket gaat, zoals beloofd, nog steeds 1 euro naar het VUB Yamina Krossafonds om te strijd tegen borstkanker een handje toe te steken. Live long, live strong en tot in de theaters!"

Tickethouders van Alex Agnew - Wake Me Up When It's Over in Werchter worden door Ticketmaster op de hoogte gebracht en kunnen rekenen op terugbetaling van hun ticket.

Alle gekheid op een stokje, je kan wel ondertussen genieten van de geniale podcast over dit onderwerp hieronder te zien op Youtube.

 

Meer info over dit festival: 
Categorie: