Alex Agnew en extra concert Gabriel Rios & Novastar op Lokerse Feesten

De ticketverkoop van de Lokerse Feesten gaat als een sneltrein. En dat zal zo blijven doorgaan, want Alex Agnew treedt op en er komt een extra concert van Gabriel Rios en Novastar.

De tickets voor de Lokerse Feesten 2021 vliegen de deur uit. Clouseau? Uitverkocht! Arsenal? Uitverkocht! Avondconcert Bart Peeters? Uitverkocht! Gabriel Rios & Novastar? Uitverkocht! En ook voor de andere concerten zijn er maar een beperkt aantal tickets meer beschikbaar. Snel zijn is dus de boodschap. Ben je toch te laat? Op onze website www.lokersefeesten.be is een wachtlijst geopend: indien er toch nog tickets beschikbaar komen, krijg je op een first come first served basis de kans om er alsnog te kopen.

Voor wie niet op tijd een bubbelticket kon kopen voor Gabriel Rios & Novastar is er goed nieuws. Op zondagmiddag 8 augustus komt er een extra middagconcert. Tickets kosten 35 euro per persoon en zijn te koop per bubbel van 4 personen.

Maar er is meer. Op zondagmiddag 1 augustus brengt Alex Agnew zijn "An evening with..." show. Een evening show op de middag spelen: alleen Alex kan dat. In mei 2019 ging Alex Agnew in het Antwerpse sportpaleis in première met z’n nieuwe show Be Careful What You Wish For. Met de gelijknamige theatertour trok hij daarna voor minstens 150 shows langs Vlaamse en Nederlandse theaterzalen.  Maar op 12 maart 2020 stond de wereld plots stil. Ook theaters werden gesloten. Alex Agnew vertrekt vanuit de thema’s van Be Careful What You Wish For, maar neemt het publiek mee in de rollercoaster die door z’n hoofd raast. Een ideale mix van bestaand en nieuw materiaal Tickets kosten 25€ en zijn - in bubbels van 4 - vanaf nu te koop op www.lokersefeesten.be.

De Lokerse Feesten gaan in 2021 door van vrijdag 30 juli tot en met zondag 8 augustus.

Meer info over dit festival: 
Categorie: