Belangrijke mededeling van de Wildfest organisatie

In het kader van de verlengde maatregelen in de strijd tegen Covid-19 komt de annulatie/uitstel van Wildfest 2020 bij niemand aan als een verrassing natuurlijk. De organisatie heeft hierover een officieel persbericht de wereld ingestuurd, dat ook terug te vinden is op hun Facebookpagina. In een notendop kondigen ze daarin aan dat ze het uiteraard betreuren dat het festival niet kan doorgaan op de originele datum (23 mei) maar dat ze nu volop aan het bekijken zijn of het festival kan opgeschoven worden naar een datum later dit jaar of misschien ineens naar volgend jaar.  Ook fans die daardoor hun centjes voor hun reeds aangekochte ticket terug zouden willen kunnen op de organisatie rekenen daarvoor.

Dit is hun boodschap:

Beste Wildlings,

De boodschap die we wilden vermijden, maar die we niet meer kunnen ontkennen, is helaas hier.

WildFest is altijd al een festival geweest onder vrienden en familie. Vrienden die van over de hele wereld naar België kwamen om een ​​geweldige tijd te hebben om familie en vrienden te ontmoeten, terwijl ze muziek vierden van enkele van de beste internationale getalenteerde Sleaze-, Glam- en Hard Rock-bands. Elk jaar waren we verbaasd over hoe het festival groeide en hoeveel mensen naar het festival uitkeken. We keken erg uit naar de editie van dit jaar! Geloof ons, dit zou de grootste editie tot nu toe zijn geweest.

We willen in de eerste plaats de talloze fans en bezoekers bedanken die we door de jaren heen hebben gehad, de sponsors die ons hebben geholpen om het festival samen te stellen en de vrijwilligers zonder wie we dit niet mogelijk hebben gemaakt. Om deze mensen te beschermen hebben we geen andere optie dan WildFest 2020 uit te stellen of te annuleren. Als organisatie willen we alleen het beste voor jou en dat is de reden dat we verplicht zijn om deze beslissing te nemen. We hebben voor iedereen alleen het beste in gedachten en als organisatie hebben we een verantwoordelijkheid richting onze rock and roll familie en vrienden.

We zijn momenteel met verschillende bands aan het kijken of het mogelijk is om Wildfest 2020 uit te stellen naar een latere datum dit jaar. Als dit geen optie blijkt te zijn, zullen we de editie van dit jaar zeker annuleren en beginnen met werken aan de 2021-editie. Dit geeft ons hopelijk de kans om nog sterker terug te komen!

Wildfest is altijd gefinancierd met particulier geld van de organisatoren. En ondanks dat we al veel geld hebben uitgegeven voor de editie van 2020, zullen we alle door de fans gevraagde terugbetalingen respecteren. Gedetailleerde informatie over terugbetalingen of andere opties wordt de komende weken gecommuniceerd.

Bedankt voor de steun en keep on rockin’

We hopen u snel te zien!

# wf2020 # covid19

Meer info over dit festival: 
Tags: 
Categorie: