Bring Me The Horizon en Avenged Sevenfold headliners op Graspop Metal Meeting 2024

Graspop Metal Meeting gaat dit jaar voornamelijk voor nieuwe headliners. Zo zijn ook Avenged Sevenfold en Bring Me The Horizon bevestigd voor de volgende editie.

Na Tool, Judas Priest en Five Finger Death Punch is het nu de beurt aan Avenged Sevenfold en Bring Me The Horizon. Eerstgenoemde sluit de North Stage af, die laatste de South Stage op zaterdag 22 juni.

10 jaar na hun laatste passage staat Bring Me The Horizon weer op Graspop Metal Meeting. Zij hebben zich intussen opgewerkt tot een van de grootste acts in het moderne metalgenre. De band, onder leiding van Oli Sykes, is niet bang om te experimenteren, zowel op het podium als in de studio. Zo mixen ze naadloos metalcore met elektro- en popmuziek, en staan ze live garant voor visueel verbluffende shows. In 2020 verscheen "Post Human: Survival Horror", de eerste EP in hun Post Human EP-reeks, waarvan de volgende EP "Post Human: NeX GEn" in Januari 2024 verschijnt. 

In 2006 mochten we de Amerikanen van Avenged Sevenfold voor de eerste keer verwelkomen op GMM. Sindsdien groeide de band uit tot absolute toppers in de heavy metal scene en brachten ze met "Nightmare" en "Hail To The King" albums uit die tot de klassiekers in het genre gerekend mogen worden. In 2024 keert de band terug naar Dessel voor een zesde passage op de weide van Graspop Metal Meeting en stellen ze hun nieuwste plaat "Life Is But a Dream..." voor aan het Belgische publiek!

Graspop Metal Meeting gaat in 2024 door van donderdag 20 juni tot en met zondag 23 juni.

Meer info over dit festival: 
Categorie: