Comedy @ Pukkelpop

Er mag al eens gelachen worden op Pukkelpop. Ook dit jaar opent de Wablief?! tent dagelijks haar deuren met comedy. Staan onder andere op het programma: Adriaan Van den Hoof, Bart Cannaerts, Han Solo, Katinka Polderman en Nigel Williams. Gastheer/presentator voor de drie dagen is Henk Rijckaert.

Op donderdag 18 augustus gaan we samen met Begijn Le Bleu op zoek naar het wankele evenwicht tussen humor en tragiek. De Nederlandse comédienne Katinka Polderman becommentarieert de boel met lichtvoetige, cynische liedjes, terwijl Thomas Smith zijn droogkomische observaties afwisselt met hilarische uitbarstingen en veel, heel veel goeie grappen.

Op vrijdag 19 augustus ontvangt Henk Rijckaert Veerle Malschaert, drama queen on speed met een groot hart, grote mond en te veel testosteron, alvorens Jeroen Leenders zijn vaak scherpe en 'gevaarlijke' humor op het publiek mag los laten. Voor al wie comedy graag een beetje 'ruwer' heeft sluit Nigel Williams het vrijdagse comedy-programma af met naar verwachting veel improvisatie, freewheelen en een gezonde dosis publieksparticipatie.

Zaterdag 20 augustus verwelkomen we Han Solo, het extreemrechtse alter ego van stand-up comedian Han Coucke. Bart Cannaerts kennen we van in De Slimste Mens, De Pappenheimers, De Laatste Show en Mag Ik U Kussen (waar hij onder andere Showbizz Bart binnendeed). Adriaan Van den Hoof sluit het rijtje met een inkijk in zijn in de komische wereld van georganiseerde chaos. Verwacht korte verhalen, anekdotes, nostalgie, zin en vooral totale onzin.

DONDERDAG 18/8

HOST HENK RIJCKAERT
BEGIJN LE BLEU
KATINKA POLDERMAN
THOMAS SMITH

VRIJDAG 19/8

HOST HENK RIJCKAERT
VEERLE MALSCHAERTS
JEROEN LEENDERS
NIGEL WILLIAMS

ZATERDAG 20/8

HOST HENK RIJCKAERT
HAN SOLO
BART CANNAERTS
ADRIAAN VAN DEN HOOF

Alle informatie over Pukkelpop vindt u hier terug en op de officiële site hier.

Categorie: