Dertien nieuwe namen en enorme boost voor pre-party Jera On Air

Met maar liefst dertien nieuwe namen is de reguliere line-up voor Jera On Air 2019 bijna compleet.

Jera On Air wist Madball, Cancer Bats, Bleed from Within, Risk it!, Palm Reader, This is Hell, Drug Church, Backfire! en Regulate te strikken voor de komende editie. Tevens pakt het driedaagse festival in het Noord-Limburgse Ysselsteyn al tijdens de gratis pre-party op donderdag 27 juni groots uit. Tijdens deze avond zien we daar namelijk niemand minder dan Bury Tomorrow, Shvpes en Our Hollow Our Home het festival officieel openen. Hier wordt nog een vierde naam aan toegevoegd.

Helaas is er ook wat minder goed nieuws: Hundredth heeft onlangs hun tournee moeten afzeggen. Daarmee komt ook het geplande optreden op Jera On Air te vervallen. Gelukkig is daar met het Belgische Brutus direct een vervanger voor gevonden.

Eerder kondigde het festival onder andere Parkway Drive, Sum 41, Heideroosjes en Hatebreed al aan en de nieuwe headliner voor de vrijdag wordt volgende week bekendgemaakt. En alsof het allemaal nog niet genoeg is, worden er binnenkort ook nog een aantal andere toffe elementen toegevoegd aan het festival, inclusief enkele bands en een DJ-stage.

Jera On Air gaat in 2018 door op 28, 29 en 30 juni.

Meer info over dit festival: 
Categorie: