Dynamo Metalfest gaat dan toch niet door

De Nederlandse regering heeft ook Dynamo Metalfest de das omgedaan.

Het Nederlandse kabinet heeft zojuist aangekondigd dat evenementen zonder overnachting alleen mogelijk zijn voor 750 bezoekers. Dynamo Metalfest kan daardoor niet door gaan, er komen onder normale omstandigheden altijd duizenden metalheads en uiteraard waren er al veel meer ickets verkocht.

De mededeling is als volgt: "Natuurlijk hadden we erg veel zin om met jullie dit jaar weer 2 dagen op de ijsbaan te staan met vette bands en bier te drinken maar dat moet nog even een jaar wachten. Zaterdag 20 + zondag 21 augustus 2022 mag je in ieder geval alvast in je agenda markeren!
Snel zullen we met de eerste namen komen en we proberen dan ook de line-up, voor zover mogelijk, mee te nemen naar volgend jaar.

Gekochte tickets blijven geldig en we vragen jullie ook om die tickets vast te houden voor de volgende editie. Dat is nodig voor het voortbestaan van Dynamo Metalfest en we zien jullie natuurlijk allemaal graag daar! Alle mensen die al een ticket gekocht hebben ontvangen nog wel een e-mail van Ticketmaster met de mogelijkheden.

We zien jullie graag 20 + 21 augustus 2022!"

 

Meer info over dit festival: 
Categorie: