Eerste namen Lokerse Feesten 2021

De Lokerse Feesten gaan door dit jaar, zij het in kleine bezetting met bubbels van vier.

Lokerse Feesten pakt uit met een coronaveilige editie. Gedurende 10 dagen kun je – samen met je bubbel van 4 personen – genieten van een reeks concerten. Je koopt een ticket per bubbel van 4. Elke bubbel krijgt zijn eigen plekje, op een veilige afstand van anderen. Binnen de bubbel kun je rechtstaan en dansen, en vooral genieten van een reeks topconcerten. De eerste bevestigingen zijn als volgt:

  • Zondag 1 augustus: Arsenal
  • Maandag 2 augustus: Hooverphonic
  • Woensdag 4 augustus: Brihang & Het Zesde Metaal
  • Vrijdag 6 augustus: Bart Peeters & De Ideale Mannen (2x): namiddag- en avondconcert
  • Zaterdag 7 augustus: Clouseau (2x): namiddag- en avondconcert
  • Zondag 8 augustus: Gabriel Rios & Novastar

Tickets zijn vanaf nu zaterdag 12 juni om 10u te koop via www.lokersefeesten.be. Deze coronaveilige editie betekent ook meteen een kleinschaligere editie. Het aantal tickets is dus beperkt: snel zijn is de boodschap. Meer namen volgen snel.

Had je reeds tickets voor editie 2020? Dan zijn je oude tickets te gebruiken als waardebon. Op het einde van het bestelproces kan je één of meerdere barcodenummers, te vinden op je originele ticket, ingeven. De waarde van die tickets wordt in mindering gebracht van je bestelling. Maar er is meer: wie tickets had voor editie 2020 krijgt ook toegang tot onze exclusieve pre-sale. Een beperkt aantal tickets is beschikbaar in deze pre-sale die start op  vrijdag 11 juni om 10u.

Wie toegang heeft tot de pre-sale kreeg al een aparte e-mail van ons met meer informatie. Had je een abonnement gekocht bij Dranken Van Eetvelde en je abonnement nog niet geregistreerd? Dan kun je nog tot donderdagmiddag 12u00 je abonnement registreren via www.lokersefeesten.be/registreer om toegang te hebben tot deze pre-sale. Alle info hierover is te vinden op www.lokersefeesten.be.

De Lokerse Feesten gaan in 2021 door van vrijdag 30 juli tot en met zondag 8 augustus.

Meer info over dit festival: 
Categorie: