Equal Idiots en SONS op Lokerse Feesten

Dat nu donderdag 5 augustus een dag zonder Italianen ging zijn wist u helaas al. Maar donderdag blijft een dag vol met stevige gitaren: Equal Idiots, SONS en het al eerder bevestigde Ramkot tekenen present voor een energieke rock & roll avond op de Grote Kaai.

De ticketverkoop start onmiddellijk op https://www.lokersefeesten.be en er zijn zowel tickets verkrijgbaar in bubbels van twee als vier personen. Een ticket kost slechts 15 euro per persoon. Met zo'n line up aan die prijs mag u eigenlijk niet twijfelen.

Equal Idiots zijn terug van nooit echt weggeweest. 'Adolescence Blues Community' volgt tweeëneenhalf jaar na debuutplaat 'Eagle Castle BBQ', maar van een podiumpauze is nooit sprake geweest. In 2019 walsten ze het publiek voor de Main Stage van Pukkelpop nog plat met een set met daarin vijf nieuwe songs van hun nieuwe plaat. Dit jaar is de Grote Kaai aan de beurt.

SONS, één van de eindwinnaars van De Nieuwe Lichting 2018 is drie jaar later een blijver. In 2018 speelden ze reeds op onze Red Bull Music Room en wie er toen bij was, herinnert zich nog één brok energie. Dit jaar op onze main stage!

Ramkot maakte zich al op om een dag vol gitaren te openen. Ook nu zijn ze er nog helemaal klaar voor. Ramkot weet, conform aan de eeuwenoude rocktradities, met een eigen visie songs te maken waarbij headbangen en dansen perfect hand in hand gaan. Gevormd eind 2017 te Gent vonden de broers Leyman met Hannes Cuyvers de perfecte derde broer om hun passie voor afbraakwerken te vertolken in hun herkenbare en compacte sound.

De Lokerse Feesten gaan in 2021 door van vrijdag 30 juli tot en met zondag 8 augustus.

Meer info over dit festival: 
Categorie: