Headbanger's Balls Fest 2020 gaat niet door

Driewerf helaas, ook het al eens uitgestelde Headbanger's Balls Fest gaat dit jaar niet meer door omdat er geen versoepelingen voor de coronavirusmaatregelen in het vooruitzicht komen.

De communicatie van de organisatie gaat als volgt:

"Beste gitaar-, live optreden-, festival-,... , Headbanger's Balls Fest liefhebber,

We hebben zopas -samen met jullie- helaas geen positief nieuws ontvangen van de Belgische veiligheidsraad. De versoepelingen van de maatregelen ten gevolge van de Covid-19 epidemie zijn on hold gezet tot 1 september 2020. Met wat we nu weten, is dit helaas onvoldoende om HBF20 te kunnen laten doorgaan in een indoor 'festivalmodus' zoals wij dit gewoon zijn en willen op 19 september 2020.

We willen benadrukken dat wij deze maatregelen enerzijds betreuren, maar zeker wensen te respecteren en eenieders veiligheid als primair beschouwen.

We hebben dan ook beslist om Headbanger's Balls Fest 2020 voor een 2e keer uit te stellen en de datum dan maar ineens over de jaargrens te tillen naar de (eerder) voorziene Headbanger's Balls Fest 2021 datum van 1 mei 2021."

Alle aangekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe editie. Wat de line-up betreft, de Amerikanen van Spirit Adrift en Corrosion Of Conformity van de partij zijn op 1 mei 2021, alsook Orange Goblin (die hun 25 jarige bestaan komen vieren met een exclusieve Belgische show) en Phil Campbell and the Bastard Sons plays Official Motörhead volgen mee naar deze nieuwe datum. Er wordt getracht voor de rest zo veel als mogelijk de bands van de #HBF20 affiche mee te nemen naar de line-up voor #HBF21, meer info hierover volgt snel.

 

Meer info over dit festival: 
Categorie: