Hell's Balls deelt eerste lading namen

Het Hell's Balls festival te Kortrijk deelt officieel de eerste lading namen, alsook dat het dit jaar twee dagen doorgaat.

Nadat eerder Dark Tranquillity al lekte dat ze op Hell's Balls spelen samen met onder andere Moonspell en Wolfheart, volgen nu van de Alcatraz organisatie officieel de eerste lading namen voor het Hell's Balls festival, dat dit jaar twee dagen doorgaat in plaats van één.

We houden je niet langer in spanning, de bevestigde namen zijn: Triptykon (met een exclusieve show in België), Dark Tranquillity, Sodom, Baroness, Primordial, Moonspell, VLTIMAS, Hellripper, Slomosa, Pallbearer, Wolfheart, Dead Head en The Monolith Deathcult. Early-bird combitickets zijn alvast in voorverkoop gegaan. Deze kosten 99 euro. Koop tickets hier.

Hell's Balls is zowat het indoor Alcatraz. Georganiseerd door de Alcatraz Music organisatie gaat dit indoor festival voor de tweede keer door op zaterdag 9 en zondag 10 november in de Kortrijk Xpo. Naast heel wat muziek is het ook een eet-festival, met heel wat verschillende culinaire foodtrucks.

Meer info over dit festival: 
Categorie: