Hernieuwd hoofdpodium, extra podium en nieuwe lekkernijen op Lokerse Feesten

De Lokerse Feesten hielden een persvoorstelling waar we te weten kwamen dat het hoofdpodium wordt vernieuwd, een extra podium wordt voorzien en verschillende nieuwe lekkernijen hun intrede doen.

De omkadering van het hoofdpodium is al enkele jaren hetzelfde, daar komt komende editie verandering in. De muziek wordt een centraal thema daarin, dus benieuwd wat dat wordt! Naast het hoofdpodium en de indoor Red Bull Electropedia Room komt er ook nog een derde openlucht podium, gelegen nabij de Electropedia Room.

Verder gaan de Lokerse Feesten ook verder de ecologische tour op. Recycleerbare bekers worden voorzien, die je zal kunnen inwisselen op het plein bij diverse punten. Ook de foodcorner wordt zoveel mogelijk plasticvrij. Nu we het over het culinaire hebben, het lokale bier Kaaiman krijgt nu ook een eigen glas. Ook Kaaiman cheese wordt aangeboden (gemaakt door lokale zaak Mozarella) dat er perfect bij past, zo proefden we uit eigen ondervinding. Wie liever iets warm erbij eet: de Kaaiman Balls, basically kippenballetjes met een saus vermengd in of met het kaaimanbier.

De Lokerse Feesten gaan in 2019 door van vrijdag 2 augustus tot en met zondag 11 augustus.

Meer info over dit festival: 
Categorie: