Lokerse Feesten in 2020 on air

2020 is een zomer zonder festivals. Dus ook zonder de Lokerse Feesten op de Grote Kaai. De Lokerse Feesten komen echter gewoon tot bij je thuis, in je eigen bubbel. Dat is het opzet van Lokerse Feesten On Air: 6 radioshows live te beluisteren en te bekijken.

Met Lokerse Feesten On Air kan je op een veilige manier vanuit je luie zetel, bubbel-BBQ of festivaltentje in je tuin genieten van de unieke Lokerse Feesten sfeer. Tijdens de traditionele Lokerse Feesten week wordt 6 dagen lang van 19:00-22:00 een radioshow uitgezonden met gastvrouwen en –heer Jolien Roets, Sofie Engelen en Stijn Van de Voorde.

Trouw aan de echte Lokerse Feesten vibe staat elke dag in het thema van een ander muziekgenre:

  • 31/07: Punk (host: Stijn Van de Voorde)
  • 01/08: Nederlandstalig (host: Jolien Roets)
  • 02/08: Play Local (host: Jolien Roets)
  • 07/08: Metal (host: Sofie Engelen)
  • 08/08: Dance (host: Jolien Roets)
  • 09/08: Legends (host: Jolien Roets)

Wat kan je verwachten? Elke dag brengen de fijnste Lokerse Feesten muziek in dat thema, met hier en daar een live opname van een vorige editie. Maar er is uiteraard meer: de hosts krijgen bezoek van bekende gasten, er worden enkele straffe Lokerse Feesten verhalen verklapt, verloting van tickets voor de volgende Lokerse Feesten editie en streamen van een reeks livesessies van enkele van onze gasten. Het laatste uur wordt afgesloten met een DJ-set. Dat telkens vanuit de Lokerse Feesten caravan. Als je in het Waasland woont bestaat de kans dat je deze caravan zelfs ergens tegenkomt. De gasten blijven nog even geheim, maar worden binnenkort bekendgemaakt.

Meer info over dit festival: 
Categorie: