Måneskin annuleert Lokerse Feesten

De Italiaanse Eurosongfestival winnaars Måneskin moeten hun optreden op de Lokerse Feesten annuleren.

Måneskin liet weten dat ze hun concert op de Lokerse Feesten helaas moeten annuleren. Een blessure bij de drummer dwingt hen om enkele dagen rust te nemen. Ook de band vindt dit bijzonder jammer en keek enorm uit naar het eerste festival van hun tour. De band liet het volgende weten:

"We are deeply sorry to announce this, but unfortunately we won’t be able to play at the Lokerse Feesten festival on Thursday. Ethan got hand tendinitis and he won’t be able to recover in time to play the gig, he’s ok and he is resting but he needs some time off without playing.

We’re very sorry that we can’t be there with all of you and can’t wait to see you and have fun together."

In een uitdagend jaar was Måneskin de internationale kers op de taart. De Lokerse Feeste keken er naar uit om de vele fans een topavond te bezorgen. Helaas dwingen de omstandigheden om dit concert dus te annuleren. Alle tickets voor die dag worden volledig terugbetaald en iedereen die een ticket kocht zal in de volgende dagen hierover via e-mail gecontacteerd worden.

In de wandelgangen wordt gezegd dat Balthazar - die een exclusiviteitsdeal met Pukkelpop hadden, maar dat dus niet langer opgaat - de vervanger voor die avond zou zijn maar dat blijkt niet zo te zijn.

De Lokerse Feesten gaan in 2021 door van vrijdag 30 juli tot en met zondag 8 augustus.

Meer info over dit festival: 
Categorie: