Maar liefst 33 nieuwe namen voor Lokerse Feesten

De Lokerse Feesten kondigen vandaag maar liefst 33 nieuwe namen aan.

Op de mainstage waren de headliners voor vrijdag 12 augustus en zaterdag 6 augustus reeds bekend, maar daar worden een reeks topnamen aan toegevoegd. 2MANYDJS live en Sylvie Kreusch vervoegen Kraftwerk op vrijdag 12 augustus, Froukje en Emma Bale komen bij Black Eyed Peas en Coely op zaterdag 6 augustus.

Maar er is nog nieuws. De vroegere Red Bull Elektropedia Room (indoorstage in de Sporthal) krijgt een nieuwe naam én co-host: vanaf nu gaat die door het leven als Club StuBru! Verwacht je aan een divers programma met gitaren (Bruut), hip-hop (Hooray), beats (Untz) and many more. De artiesten tot nu toe op die affiche zijn Dikke en Used op vrijdag 5 augustus, Booka Shade op zaterdag 6 augustus, Killthelogo, Lalma, Psychonaut en Wiegedood op zondag 7 augustus (metaldag dus ook in de zaal), Cucamaras, Dirk., Heisa en Meltheads op maandag 8 augustus, Hairbaby en ILA op dinsdag 9 augustus, Admiral Freebee, Mooneye ne Willy Organ op woensdag 10 augustus, Asa Moto, Bolis Pupul, Deeweefameelee, Movulango en Tiga op vrijda 12 augustus, CJ Bolland, Dave Davis, Deg, Dimitri Cooman, Ghost & Youri Parker, Jones & Stephenson en Zolex op zaterdag 13 augustus.

De voorverkoop voor de mainstage is reeds begonnen. Wie een ticket koopt voor de mainstage heeft ook automatisch toegang tot Club Stubru. Er zijn echter ook aparte tickets voor Club StuBru beschikbaar: ook deze voorverkoop start meteen.  Meer namen volgen binnenkort. Tickets zijn beschikbaar via www.lokersefeesten.be.

De Lokerse Feesten gaan in 2022 door van vrijdag 5 augustus tot en met zondag 14 augustus.

Meer info over dit festival: 
Categorie: