Uurschema en laatste bands Graspop Metal Meeting

Over exact één maand is het opnieuw zover: vier dagen Graspop Metal Meeting. Het festival lost het uurschema en daar horen ook nog enkele laatste bevestigingen bij.

De dagindeling was al beschikbaar, vanaf nu ook het uurschema. dit kan je consulteren zowel op de website als in de GMM-app. Tot slot vervolledigen Decapitated, Evil Invaders, Ghøstkid, InVisions en Our Hollow, Our Home de affiche van GMM 2022. Echter, Code Orange, Crystal Lake en Black Veil Brides hebben helaas hun komst naar de 25e editie van GMM moeten annuleren.

Net zoals andere jaren zul je na een dagje gitaargeweld tot in de vroege uren kunnen feesten in de Metal Dome en het Classic Rock Café. DJ Carl, DJ Fleddy Melculy en Rock The Fox zijn van de partij om je favo metalplaten te draaien. Ook heeft GMM weer heel wat cover- en tributebands op het programma staan: Amaezing Snäke, Bad Medicine, Bizkit Park, Living Theory, System Pilot, The Gary Moore Tribute Band, The Perfect Tool en Van Hagar zullen het beste van zichzelf geven.

Nieuw dit jaar: de Graspop Metal Moose Bar. Na de grootste indoor metal party ter wereld op zondag 17 april in het Antwerps Sportpaleis brengen ze Graspop Metal Moose naar Dessel. De Rooie Jager zal de sfeer verzorgen en de beste metalhits draaien in een onvergetelijke après-ski sfeer.

Graspop Metal Meeting gaat in 2022 door van donderdag 16 juni tot en met zondag 19 juni.

Meer info over dit festival: 
Categorie: