Vijf nieuwe namen voor Dunk!festival

Het Zottegemse Dunk!festival heeft vandaag een blikje nieuwe namen open getrokken. Tijdens het Hemelvaartsweekend in mei 2020 krijgen ze het bezoek van We Lost The Sea, Oh Hiroshima, Solkyri, Turpentine Valley en Bruit <.

Nadat ze iedereen al eens van hun sokken bliezen op de editie van 2017 komt het Australische We Lost The Sea in 2020 hun nieuwe album, Triumph & Disaster, aan het Belgische publiek voorstellen. Maak je klaar voor hun loodzware en meedogenloze riffs.

Het Zweedse Oh Hiroshima draait al meer dan een decennium mee in het muziekwereldje. Hun semi-instrumentale wall of sound kan overal menig oor bekoren.

Nog een band uit Down Under die al eerder te gast was op Dunk!fest, in 2015 om exact te zijn, is Solkyri. Met hun nieuwe album, Mount Pleasant, hopen zij uw voeten en en passant ook uw hele lijf in beweging te krijgen.

Je kan het talent ook iets dichterbij zoeken. In eigen land bijvoorbeeld, met Turpentine Valley. Een powertrio dat een sound neerlegt die behoorlijk gevuld wordt met gelaagde gitaren, grommende baslijnen en krachtige drums.

En last but not least, het Franse Bruit < met progressief geladen, sonische postrock.

Dunk!festival gaat door op 21, 22 en 23 mei in Zottegem.

Meer info over dit festival: 
Categorie: