Villa Pace 2017: de eerste namen

De zomerfestivals zijn nog maar net begonnen. Echter laat een festival, dat doorgaat in september 2017, nu reeds in zijn kaarten kijken. De Vredefeesten in Sint-Niklaas omvat veel meer dan de heel mooie ballonshows en optredens op de Grote Markt. Ook op het Sint-Nicolaasplein gaat het evenement Villa Pace door. Met een eerder alternatief aanbod grasduint de organisatie door het aanbod van drone, sludge tot eerder alternatieve muziek binnen een brede omkadering. Villa Pace gaat net als de Vredefeesten door van 1 tot en met 3 september. Zowel de Vredefeesten als Villa Pace is ook in 2017 nog steeds geheel gratis.

De eerste namen zijn:

  • Nothing. vorig jaar bracht deze Amerikaanse band haar tweede plaat ‘Tired of Tomorrowuit bij Relapse Records en haalde daarmee menig eindejaarslijstje. De band is op Europese tournee en speelt op Villa Pace een exclusief concert voor België.
  • Kapitan Korsakov, die na een pauze vorig jaar ook een nieuwe plaat op de markt brachten en enkele heel sterke shows neerzetten op menig zomerfestival in 2016.
  • Brutus brachten in februari met Burst een ijzersterke debuutplaat uit en deden tijdens een recente korte Europese tournee hun goede livereputatie alle eer aan.

De namen voor de andere podia worden binnenkort bekendgemaakt.

Meer info over dit festival: 
Categorie: