Vlaamse artiesten op de Lokerse Feesten

Er staan dit jaar ook weer heel wat Vlaamse artiesten op de bühne bij de Lokerse Feesten. Zei daar iemand MIA's?

Vrijdag 11 augustus wordt MIA night op de Grote Kaai want met Pommelien Thijs, Bart Peeters en de Ideale Mannen, Metejoor en Regi live tekenen 6 van de 12 uitgereikte publieks Music Industry Awards 2023 present.

Voor zowel Metejoor en Pommelien Thijs, rising stars van de Nederlandstalige muziekscene, gaat het momenteel bijzonder hard: hoog tijd om ook Lokeren te bezoeken. Metejoors debuutalbum is nog geen twee jaar oud maar meteen goed voor diverse hits: “1 op een miljoen”, “Dit is wat mijn mama zei”, enz. Het schalt ongetwijfeld door menig jeugdige en – minder jeugdige - kamers momenteel.

Op dat debuutalbum van Pommelien Thijs is het nog even wachten, maar dat houdt haar niet tegen om ook hier de successen en prijzen aan elkaar te rijgen met hits zoals “Ongewoon”, “Meisjes van honing” en “Zilver”.

Ze worden aangevuld met gevestigde waarden Bart Peeters en Regi. Bart Peeters is het muzikale godenkind van Vlaanderen, el professor die zijn volk leerde samen zingen tot niks anders meer overblijft dan collectieve heesheid. En oh ja, alweer een fervente verzamelaar van MIA’s. Regi sluit deze feestavond af.

De ticketverkoop voor deze dag start morgen zaterdag 25 maart om 10:00.

Een week later, op 1 april om 10:00, start ook onze combiticket verkoop. Meer info hierover volgt. Opgelet, vanaf dit jaar moet iedereen (ook kinderen onder de 12 jaar) in het bezit zijn van een betalend ticket.

De Lokerse Feesten gaan in 2023 door van vrijdag 4 augustus tot en met zondag 13 augustus.

Meer info over dit festival: 
Categorie: