Volgend jaar vier dagen Alcatraz Hard Rock & Metal Festival

Je leest het goed, volgend jaar komen er vier dagen Alcatraz Hard Rock & Metal Festival. De eerste lading (her)bevestigde bands worden binnenkort aangekondigd.

U leest het goed! Volgend jaar geen drie, maar vier dagen Alcatraz. Nadat we dit jaar helaas met z’n allen moeten wegblijven van de vele festivalweides die gebruikelijk onze zomers kleur geven, volgend jaar dus dubbel feest. Er wordt gestart op donderdag 12 augustus tot en met zondag 15 augustus. Geen drie, maar vier dagen headbangen te Kortrijk op vier podia. Alweer een stap dichter naar massafestivals als Graspop Metal Meeting en veraf van het gezellige een- tot tweedaagse evenement van weleer.

Het overgrote deel van de line-up van 2020 is overgezet naar 2021. Tevens betekent een vierde dag een toevoeging van extra bands. Binnenkort wordt een eerste batch bands bekendgemaakt.

Opgelet, een terugbetalingsaanvraag van een 2020-ticket is sinds 31 mei niet meer mogelijk, de periode is ondertussen verlopen. Alle 2020-tickets worden automatisch overgezet naar een vierdaags 2021-ticket, dat je in je Ticketmaster account terugvindt. Sterker nog, er komt een nieuwe early-bird voorverkoop aan het oude 2020 tarief tot en met 15 december. Pas vanaf dan zal er een prijswijziging zijn voor combitickets.

Alcatraz Hard Rock & Metal Festival gaat in 2021 door van donderdag 12 tot en met zondag 15 augustus (en valt zo niet samen met de nieuwe datum van Rammstein in Oostende!).

Meer info over dit festival: 
Categorie: