013 sluit opnieuw de deuren

Poppodium 013 in Tilburg moet noodgedwongen opnieuw de deuren sluiten. Vandaag werd in Nederland immers nieuwe coronamaatregelen aangekondigd, waardoor vier weken lang optredens niet meer kunnen doorgaan.

Het kabinet heeft op dinsdag 13 oktober nieuwe maatregelen aangekondigd om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Een van de maatregelen betreft een verbod op samenkomsten van meer dan 30 personen. Deze maatregelen gelden ten minste de komende 4 weken. Dit betekent dat shows in 013 binnen deze periode helaas geen doorgang kunnen vinden. Voor deze shows wordt er druk gezocht naar een nieuwe datum.

Ticketkopers ontvangen zo spoedig mogelijk een mail met daarin meer informatie over het verplaatsen, dan wel annuleren van de shows. Houd http://www.013.nl in de gaten voor de laatste updates.

013 is de eerste die met dit nieuws naar buiten komt, we vermoeden dat binnenkort ook andere concertzalen zoals de Effenaar, Doornroosje, Melkweg, AFAS en andere met nieuws naar buiten komen.

Categorie: