AB zwaait opnieuw deuren open

De Ancienne Belgique opent opnieuw de deuren met een reeks concerten voor een beperkt publiek onder de noemer 'ABnormal'. Lees hier wat er gepland staat en hoe dat zal verlopen.

"Al 170 lange dagen hebben we op jullie gewacht. Een lege AB die naar stof begint te ruiken in plaats van bier, zweet en plezier: we hebben er genoeg van. We hebben ons publiek en onze artiesten nodig. Daarom zwieren we de deuren weer open voor een selectie bubbel- en clubconcerten", aldus de Ancienne Belgique.

Enkele concerten die oorspronkelijk geprogrammeerd stonden in het AB Salon, verhuizen naar de Club. Clubconcerten die niet geannuleerd werden, verhuizen naar AB Theater. Uiteraard is er de garantie dat dit in een veilige en warme omgeving doorgaat. Hoe dat precies zal verlopen, vernemen de ticketkopers persoonlijk via mail. Ook van eventuele nieuwe verplaatsingen/annulaties zal je persoonlijk op de hoogte gebracht worden.

Een nieuwe concertreeks wordt gelanceerd in september en oktober onder de noemer 'ABnormal' met een capaciteit van maximaal 200 personen. Er wordt gestart met Blanche op 11 september in het AB Theater. Daarna volgt o.a. An Pierlé (2x), High Hi, Mintzkov, Marble Sounds, School Is Cool, Liesa Van der Aa, Razen & Kaboom Karavan, Brihang, Brihang Op Kindermaat, Morgan + MEYY, Coca-Cola Sessions met The Radar Station en Ozark Henry, dat allemaal met je bubbel te bezoeken.

In AB Club start vanaf 4 oktober SCHNTZL. Nadien volgen nog meer intieme concerten van David Edren & Miaux, Ben Bertrand & 64 Feet, Ignatz & Farida Amadou, Brecht Ameel & Karen Willems, Willem Ardui en Mathieu Serruys & Ine Eysermans.

Een overzicht met alle concertdata vind je hier

Categorie: