Ad Infinitum geeft een tweede single/video vrij uit hun aankomende debuut

De hemel is gesloten en Ad Infinitum wacht op je in de hel: de symfonische metalalliantie presenteert hun tweede single, See You In Hell, van hun aankomende album, Chapter I: Monarchy, dat op 3 april wordt uitgebracht via Napalm Records.

Op 8 april spelen ze trouwens in JC De Klinker in Aarschot samen met hun vrienden van Serenity, Dynazty en Victorius.

Bekijk de video alvast hier of volg deze link om uw exemplaar van Chapter I: Monarchy alvast te reserveren.

Op een ongebruikelijke maar betoverende rustige manier nodigt de zachte maar expressionistische kant van de stem van Melissa Bonny van Ad Infinitum je uit voor een sombere dagdroom die eindigt in de donkerste kuilen van de hel. De begeleidende video voor See You In Hell nodigt ons uit voor een durfal-spel: in een historische setting vergiftigt de hoofdpersoon een oude kennis en betovert elke zintuig van de luisteraar. De bitterzoete ode biedt een afscheid zo licht als een veer en presenteert een volledig nieuw facet van de symfonische spectra van de band. Zachte, tokkelende geluiden die zo helder lijken als een belmix met scheurende gitaarriffs tot een majestueus, uniek soundscape. De auditieve en visueel obscure aura onderstreept hun charmante mystiek. Ad Infinitum's bedwelmende symbiose van opscheppende, energieke en compromisloze metalen leidt je door de hamerende kaken van de tijd.

Ad Infinitum over See You In Hell:  “We zijn erg enthousiast om dit tweede nummer te delen dat een heel andere sfeer en dynamiek biedt dan wat je hoorde met (vorige single) Marching On Versailles. De donkere en dramatische symfonie van een diepbedroefde moordenaar.”

 

Ad Infinitum live:
w/ Serenity, Dynazty & Victorius
01.04.20 DE - Munich / Backstage
02.04.20 DE - Berlin / Nuke Club
03.04.20 DE - Weinheim / Café Central
04.04.20 DE - Essen / Turock
05.04.20 NL - Haarlem / Patronaat
07.04.20 NL - Enschede / Metropool
08.04.20 BE - Aarschot / De Klinker
09.04.20 DE - Rüsselsheim / Das Rind
10.04.20 CH - Luzern / Schüür
11.04.20 AT - Wörgl / Komma
+ more to be announced

 

Categorie: