Aether Realm kondigt nieuw album, Redneck Vikings From Hell, aan!

Redneck Vikings From Hell! Wat een titel! Het wordt de titel voor het nieuwe album van Aether Realm dat op 1 mei zal verschijnen via Napalm Records.

 

“Aethar Realm have reached melodic death metal maestro status!” zo vermeld het begeleidende promopraatje en alhoewel wij de steeds de eersten zullen zijn om toe te geven dat die promopraatjes steeds met de nodige korrels zout genomen moeten worden kunnen de PR mensen van Napalm hier wel enigszins volgen.

Een eerste video, voor de track Goodbye werd nu al vrijgegeven. Bekijk deze video hier.

Frontman Vincent "Jake" Jones zegt over het nummer: "Het is moeilijk om mensen achter te laten waar we om geven. Maar iets voelt al een tijdje niet goed. We dansen er omheen en stellen het uit zolang we kunnen; Maar misschien kunnen we deze keer veranderen, misschien kunnen we het deze keer laten werken '- soms weet je gewoon dat het tijd is om 'Tot ziens' te zeggen.

Aether Realm zet de volgende stap! Na ondertekening bij Napalm Records in 2018, is het viertal uit North Carolina (VS) klaar om hun nieuwste veelzijdige album Redneck Vikings From Hell op 1 mei 2020 uit te brengen. Het nieuwe album neemt je mee op een verbluffende achtbaanrit van deathmetal, thrash en zelfs neoklassieke shred. Met hun nieuwe album verbetert de band hun toch al kenmerkende geluid dat al sinds dag één verbluffende is!

Het album kan nu reeds voorbesteld worden. Simpelweg via deze link.

Redneck Vikings From Hell tracklist:

 1. Redneck Vikings from Hell
 2. Goodbye
 3. Lean Into the Wind
 4. Hunger
 5. Guardian
 6. One Hollow Word
 7. She's Back
 8. Slave to the Riff
 9. Cycle
 10. TMHC
 11. Craft and the Creator

Redneck Vikings From Hell zal beschikbaar zijn in de volgende formaten:

 • 1 CD Digipak
 • LP Gatefold BLACK
 • Digital Album
 • 100 piece exclusive Napalm Gold Vinyl
Categorie: