Alleen maar stevige gitaren met nieuw Stubru radiokanaal Bruut

Studio Brussel lanceerde deze week Bruut, een digitale muziekstream waar non-stop stevige gitaren te horen zijn, en dat wouden wij graag even delen!

Naast Studio Brussel kan je vanaf nu ook naar alleen maar stevige gitaren luisteren via StuBru.be of de StuBru-app. Met Bruut lanceren ze een gloednieuwe digitale muziekstream met jouw favoriete, setvige muziek. 

De radiozender: "Muziek is emotie, het is goesting, een mood. Op zondagochtend kan dat de fluwelen stem van Michael Kiwanuka zijn, maar doe ons na een heftige werkdag toch maar de loeiharde sound van Brutus. Bruut is de shot power die je soms nodig hebt, altijd en overal beschikbaar. Van Queens of the Stone Age tot IDLES, van Rammstein en System Of A Down tot SONS en The Chats".

Een goede opsomming, want zowel rock als metal in alle genres komt aan bod. Ook wij hebben al ettelijke uren geluisterd en hoorden daar bv. Sepultura, Iron Maiden, Megadeth, Trivium, As I Lay Dying, Exodus, Opeth en ga zo maar door de revue passeren. Ook Belgische band komen aan bod zoals Amenra, Fleddy Melculy, It It Anita, Brutus, STAKE, Equal Idiots, Off The Cross, Millionaire enz. Een luisterbeurt waardig dus!

Naast Bruut lanceert Studio Brussel ook Hooray, met non-stop hiphop. Ze vervolledigen het streamingaanbod waar ook De Tijdloze en #ikluisterbelgisch al deel van uitmaken.

 

Categorie: