Amaranthe komt met nieuw album op 28 augustus

Goed nieuws voor de fans van Amaranthe. Het Zweedse combo heeft het opnameproces voor hun zesde album als zijnde volledig afgerond beschouwd en heeft nu ook een releasedatum aangekondigd. Dat wordt 28 augustus en hun partner in crime wordt het Duitse Nuclear Blast Records. Het zal het eerste album zijn dat Amaranthe uitbrengt via hun nieuwe platenlabel. 

Later zullen nog meer details i.v.m. de release worden vrijgegeven en uiteraard houden wij jullie daar onmiddellijk van op de hoogte!

De band zegt: "Ons zesde album is nu helemaal AF! Afgelopen zondag kregen een paar geselecteerde persleden en professionals uit de muziekindustrie de kans om onze nieuwe inspanning te horen, en de respons was overweldigend, waardoor onze opwinding nog verder werd aangewakkerd! We kunnen nu officieel onthullen dat het album komt uit op 28 augustus en de hele Amaranthe-band en -team smeulen vol verwachting om dit monster los te laten op een nietsvermoedende wereld - blijf op de hoogte voor de meest monumentale en succesvolle Amaranthe-plaat tot nu toe!"

Categorie: