Annisokay heeft nieuwe single èn nieuwe zanger!

De Duitse metalcore bende van Annisokay lijkt helemaal klaar om er weer in te vliegen! Met een nieuwe single, STFU, waarin we ook de nieuwe screamer, Rudi Schwarzer, te horen krijgen. Volledige details over het later dit jaar te verschijnen nieuwe album volgen snel.

Het nummer en de daarbij horende video zijn een kritieke waarschuwing aan het adres van mensen die zomaar de wildste verhalen geloven en meehuilen met de wolven in het bos.

Die video vind je hier.

ANNISOKAY stelt: "We konden niet enthousiaster zijn over de release van deze nieuwe single genaamd 'STFU'. Eindelijk kunnen onze fans het nieuwe geluid van Annisokay horen gecombineerd met onze nieuwe shouter Rudi Schwarzer. De boodschap van het lied past ook perfect in de huidige tijd. We leven momenteel in een zieke wereld en om het nog erger te maken, verspreiden egoïstische mensen haat, angst en paniek door nepnieuws en complottheorieën. Mensen zouden de waarheid achter sommige bronnen opnieuw in twijfel moeten trekken en haatsprekers zouden gewoon STFU moeten zijn! "

 

Categorie: