Antwerp Metal Fest presenteert zijn Metal Reboot

Antwerp Metal Fest brengt twee unieke bands uit Antwerpen gratis naar Merksem: Incinerate en Bütcher, en dat volledig gratis! 

Op 20 juli kan je gratis naar deze bands gaan kijken in het Bouckenborgh park! 

Van hun website: 

INCINERATE :

Incinerate brengt u met veel overtuiging een groovende mix van thrash en death metal die doet denken aan de vroegere jaren van Kreator & co, de goede ouwe tijd zeg maar. Live is de driekoppige band strak met lekkere riffs en een serieuze vitesse vooruit. Ook deze heren brachten vorig jaar een dijk van een album uit en willen die graag voor een live publiek spelen. Dus haal die flying-V luchtgitaar maar boven and GO!

Bütcher

Alles wat de jaren 80 metal zo goed maakte, speed/black/heavy metal heeft Bütcher met de hopen! Vuil, snel en ongepolijst. Live is Bütcher een ganse beleving met omgekeerde kruizen, spijkers, kettingen en een stem waar je een Priest in kan horen. In 2020 bracht de band bij Osmose Productions een onheilspellend nieuw album uit! Met “666 goats carry my chariot” trok Bütcher ten strijde en veroverde vlotjes de meest duivelse podia des aarde. Bütcher heeft bloed geroken en klaar voor zijn wereldwijde rooftocht vanuit de koekenstad!

 

Categorie: